Fórum » MUSIC.HU » Hírek
Machine Mouse a Sex Action előtt
létrehozva: 2005. 03. 23.
Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.
Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »
Vendég
2005. 10. 05. 18:59
Szerintem egy nagy szar ez a csapat,megcsinált valami,elcsépelt ötletekkel,számomra valahogy hiányzik a hitelesség az egészből,mikor először láttam a klippet azt hittem,hogy Hooligans,de a Hooligans az leköt,de ez nem,mégha bele is rakták azt a csajt a kísértésből...ragyi az egész csapat
Vendég
2005. 05. 12. 18:51
nah hát ez k*rvára nem igy van! nekem endi mondta, h haverok vtak, és megkérték őket, h szerepeljenek a csipa meg az endi a klipbe. mmint a játékosban.és amikor elkészült a klip, megnézte e két huligán, és akkor megkérték a machina mousesokat, h inkább vágják ki azokat a részeket, amikben ők is szerepelnek, mer tulságosan is hasonlitanak rájuk.
Vendég
2005. 05. 05. 16:05
sziasztok.
igen a hooligans utánozzák .de ez a csapat is olyan régi mint a hooligans.és ezt direkt csinálják és a hooligansel is megvan beszélve.joba vannak egymással."szeretik"egymást!!!!!!!!!!!!!!
egy hooligans rajongo
igen a hooligans utánozzák .de ez a csapat is olyan régi mint a hooligans.és ezt direkt csinálják és a hooligansel is megvan beszélve.joba vannak egymással."szeretik"egymást!!!!!!!!!!!!!!
egy hooligans rajongo
Vendég
2005. 04. 22. 16:49
Sziasztok...
nektek komlyan van ehez pofátok?:D... kajak nevetséges az egész csapat... full egyértelmü hogy a hooligans-et probálták lemásolni de ..láttam valamelyik nap a reggelibe is meg a klippjüket és kibaszott ótvar pudva szar az egész ...szerintem:D Hát most ti komolyan ezzel akartok pénuz keresni?? Meggyalázzátok az egész zenei életet azzal hogy önálló ötlet az nuku! Rohadjon le a ráncos tökötök!
nektek komlyan van ehez pofátok?:D... kajak nevetséges az egész csapat... full egyértelmü hogy a hooligans-et probálták lemásolni de ..láttam valamelyik nap a reggelibe is meg a klippjüket és kibaszott ótvar pudva szar az egész ...szerintem:D Hát most ti komolyan ezzel akartok pénuz keresni?? Meggyalázzátok az egész zenei életet azzal hogy önálló ötlet az nuku! Rohadjon le a ráncos tökötök!
Vendég
2005. 04. 16. 20:19
GUEST EGY KÖCSÖG!!
Vendég
2005. 04. 15. 20:08
hát szerintem nagyon kakki a csappat mert a hooliganset utánnozzák de én nem vok hooligans rajongo de nagyon utánozák a hooliganset de ez a machine mouse nagyon rosz és senki házziak kis pisisek kis geccik!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
2005. 03. 24. 19:33
Király!
fkriszta
2005. 03. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?